Ellies telefooooon

Har kidnappat Ellies telefon o tänkte prova mobilblogga :D Idag blire öppet hus på djurgymnasiet o Jessica gör mig sällskap iaf en bit... c: Awsuuum vill verkligen gå där, men nu måste jag fortsätta jobba (ä på lektion) xD Ha de!! Engelska me Ellie Jessica o Matilda dom som ä på bilden jag försöker ladda upp xD


Världsrekord

Tänkte lägga upp bilderna jag tod när dom slog världsrekordet i barbackahoppning, tyvärr är dom väldigt suddiga men aa bättre än inget I guess..

Trött?

Vadå trött liksom?! Kom hem typ kvart i 12 igår för föreställningen förlängdes typ 1 timme... OCH VI TRÄFFADE FUCKING LORENZO!!(Googla på honom om ni inte vet vem de ä^^) Aja måste vara duktig i skolan nu........
sådär bild asså...

@Stationära datoren...

Haha sitter vid andra datoren och jag fattade inte hur man gjorde @först xD xD Men tänkte iaf säga vem som gissade rätt på bilden som jag frågade vad det var och den som gissade rätt först hade inte länkat till nån blogg -.-' så först va MATILDA GRATTIS TILL HENNE! Gå in o checka hennes blogg nu alla goa människor!
det var denhär bilden Matilda gissade rätt på! :) Och det var ett billjus :)

Home..

Så inte så bra uppdatering pga, kom hem rätt sent igår och då skulle jag duscha och fixa o sen skulle jag upp tidigt idag och gå på gymnasiemässan.. D: Så kom vi hem och då skulle vi julfixa O: det känns inte som det är jul än!! O:
Fast jag ahr druckit julmust :3 vi köpte en hel back :3 hiho

Gissa! :D

Va ute och fotade för några dagar sen och hittade en bild som ni kan få gissa vad det är för nåt på, den som gissar rätt först får en länk och jag lägger upp lite fler bilder sen c:
bara o gissa på vad tror ni att det här är? :D glöm inte anmäla till veckans blogg också! c:

Well..

Idag är nog fel dag att blogga, jag behöver verkligen plugga för imorgon är det hkk-prov och engelska läxa >.<
Men, det är ju även Sthlm Horse Show!!! Vilket betyder att jag får gå mellan ett och halv två från skolan för att hinna in. Så kommer vi dit så får jag pengar av pappa så jag kan shoppaaaa^^ Tar med kameran och fotar både Alice och mig och inne på banan. Får se vad jag kommer hem med från annexet också! Det finns så mycket fint där, önskar att jag också hade en häst som jag kunde köpa massa fina grejer till... (a)
Jag älskar dig och jag fucking saknar dig! ♡

Tävling hos Elitpony

Och nu ska man skriva varför man tycker att man ska vinna,
Jag tycker väl att bilden är värd att vinna för att den är från en så speciell dag. Det är från sist jag såg den ponnyn och det var i Juli... Det är min absoluta favorithäst, jag älskar henne och vi har faktiskt gått igenom ganska mycket trots att vi bara träffas på sommrarna så älskar jag henne och det verkar vara ganska besvarat.
Jag får ju bara träffa henne ungefär en till 2 ggr om året och då kan ju ni som har häst tänka er hur det är.. Ni saknar era hästar bara över en helg(helt förståeligt det är hemskt och vara ifrån nån man älskar) men jag får vara ifrån henne hela året sen vara med henne 4 veckor och ändå älskar jag henne så otroligt mycket. Det är sann kärlek och jag längtar alltid till att sommaren ska komma så att dom där underbara veckorna kommer. That's why I think I should win.. c: Och bilden visar att jag kan lita på henne och bara släppa allt och galoppera på.. ♡
Länk till inlägget
http://elitpony.blogg.se/2011/november/tavlingen-avslutas-112-2011.html

Fuck...

Uuuhhh, är lite smått orolig just nu... Just so you know liksom. Tror att katten har spytt blod för de ä blod på golvet :( Jag vet liksom inte vad jag ska göra, är väl bara o vänta tills någon kommer hem I guess. Det får INTE hända henne någonting!! Hon är liksom typ mitt allt det är väldigt speciellt mellan oss.. Förstår mig inte på folk som inte tycker att man kan ha band mellan djur och människa och typ "Det är bara ett djur" osv. Det är SÅ FEL. Uhhh aja nu ska jag vänta tills någon kommer hem!
Glöm inte anmäla er till veckans blogg! c:

NOO

Ni är dåliga på att anmäla er till veckans blogg hörrni! Det blir tråkigt om det inte är några med ju! :( Aja hinner inte blogga sry :'(

Summering typ - grym rubrik!

Okej summering av helgen dåra, i lördags så vare ju som vanligt ridning på morgonen och det gick väl sådär jag var lite småförskyld och red inte ordentligt.. :/ Jaja för sent o göra om nu.
Sen så bar det av till min kära bror som fyllde 30 år! Vi käkade på någon kulig "Sjökrog" och jag åt "Baby back ribbs" låter fett hemskt xD Men det var asgott!! Chokladkakan efter var däremot inte lika god :< Haha och där fanns det typ bara två toaletter en kill och en handikapp man typ.. o vad vill ni säga med det? o.O haha jag blev iaf kille då xD
Söndag då:
Började med hopplektion för Åsa gick så jävla grymt! Han tog i över hindrena och man känner hur mycket bättre ryggmuskler han har fått för nu går han inte med huvudet uppe i himmlen även om han inte går i form 24/7 så är det MYCKET lättare att rida honom nu! O aa finns inte så mycket och säga ponnyn är grym!! Hade tyvärr ingen med som kunde fota D: D: Aldrig någon som kan följa med *forever alone* Men men som sagt han det var grymmare än grymmast!
så sjukt gammal bild typ från i början när jag började rida honom (iaf minst 2 år sen tror jag O:) ser inte ut sådär längre haha xD
När jag kom hem då så var det lite stress stress så jag sprang in och bytte om och sminkade mig osv på typ 10min, ssen skjussade Lasse mig en bit och så bar det av in till stan för att gå på bio med Frida Anna Hanna och Sara, vi såg Breaking Dawn! Den va asbra!!! Bästa faktiskt^^ För er som inte vet så är jag typ Twilight-fan xD Men det var asnice iaf!! Och grymt nice o träffa dom dessutom tralalalala^^
Sen när jag kom hem då så hade mamma och pappa vart hos några släktingar hela dagen och självklart tog dom med sig bullar hem till mig thihi^^ Jag älskar Jannes bullar så det var därför dom är BÄST! :D Asgodiga^^Men det var väl typ helgen..
omnomnom
Nu till lite tråkigare grejer då, jag har lite svårt att blogga och så med alla läxor och shit som är hela tiden!! Eftersom att jag är själv så kan det hända att min uppdatering inte blir så bra, om ni vill gästblogga eller nåt så säg till eller bara skicka erat inlägg till [email protected] jag lägger upp det sen och det får handla om vad som helst men ni måste ha med iaf en bild enda kravet! :) Behöver som sagt någon att blogga med..

Veckans Blogg!

Veckans blogg blir... trummvirvel...
http://hsls.blogg.se/

Glöm inte anmäla er till den här veckans "Veckans Blogg" oxåå!! Ni kan anmäla er i det här inlägget!! Sprid till era vänner och om ni vill ha extra chans att vinna kan ni fortfarande länka till bloggen på eran blogg :) (Texten är blå för mig varför är den det och är den det för er också? :/)


Ehehehe

Asså ni får vinnare osv o sumering av helgen imorrn har inte varit hemma nånting :/  gör som sagt inlägg imorrn måste sova så jag blir frisk också xD
Byyyeee

Oops.. xD

Well hann inte fota naglarna igår men gör det ikväll för nu ä jag hos brorbror han fyller år idag! :D
Grattis till honom då! :D
Aja ni får inga bilder har inga på mej på den här datan liksom^^ Åhhh ä så avundsjuk dom har liksom en mac, pro O: gimmie!!

My nails...

Well sitter och målar om naglarna.. Hoppas på att de blir bättre den här gången. xD Tänkte typ att om jag fotar allt jag gör så kan jag visa er hur jag gör sen för jag vet att det är folk som har frågat förut hur man gör då kan de va kul me en förklaring i bilder? c: ni får bestämma när ni ser naglarna c:
Undrar lite på om jag kanske ska göra om och visa lite vad jag gör med mina naglar samt hissa/dissa saker jag gillar/ogillar och typ visa lite mer typ foton och sånt? Och typ lite musikvideor då och då..
Ni får jättegärna slänga in en kommentar vad ni tycker om det! Känns som om jag bara bloggar om vad som helst just nu.. Självklart kommer jag slänga in lite vardagsgrejer också... ;P (som om nån bryr sig lol) jaja hoppas ni måååår braaaigt ;D

Vadå snyggaste människan som existerar....

Alla tycker han ser ut som en tjej :@ but I don't agree trololollololo ^^
Men han ser sliten ut på den här bilden :( (tycker jag mot vad han brukar göra..)

Uhhhm

Asså jag har ett liiiiitet problem hehe^^
Jag känner mig ensam här på bloggen.. Alice bloggar ju liksom inte :/ Så att just nu så söker jag med öppet hjärta efter någon som vill blogga (a).. Men det måste vara någon jag känner liksom, som kan vara här lite tills Alice känner för att blogga igen.
Nån som helst ska kunna göra designer osv men inge krav eftersom jag nästan kna göra headers iaf xD
Funderar även på om vi ska byta bloggnamn... Känns inte riktigt som att bloggen är så "galen" och innehåller så mycket hästar liksom.
Aja säg till om ni vet någon som vill blogga, men det måste va någon som typ gillar det iaf...
Ha de!
A real sexy motherfucker ♡

Veckans Blogg!!

Heh har liksom glömt bort det.. Mycket i huvet you know ;P
(bättre bild kmr...)
Om du vill ha en liten extra chans att vinna kan du länka oss på din blogg, eller bilddagbok(dayviews) dock får du inte ha lösen för vi måste kunna se det! :)
Så anmäl er nu och lycka till!!

Bra jobbat..

Snacka om att skolan är sådär lagom smart... Man hör hur brandlarmet sätts igång sen så slutar det helt plötsligt, så alla typ reser sig och är påväg ut men då hindrar lärarna en o.O så dom går ner o pratar med dom och sen så hör man hur dom säger, det är inget brandlarm gå tillbaka till era klassrum. Man typ asså tänk om det hade varit for real liksom? O så hindrar dom en att gå ut.. Bra jobbat, bra jobbat...
Btw va hos sånpedagogen igår igen, riktigt kul! Fast hade ont i halsen så kände inte riktigt att jag kunde ta i så mycket som jag hade velat.. Men men ska dit igen sen och då ska jag ta med mig två julsånger som vi ska ha med i luciatåget.. xD Om jag kommer lagom innan xD är inte där så ofta för att det är rätt dyrt, 450:- per gång liksom o då rider jag ju redan liksom hehe.. Vadå lite smått bortskämd? :D
Bilden ä från google (a) hade ingen själv liksom^^

TOPPEN, GREAT, AWESOME

Åhhhh va jag ä glad att Åsa-lektionen idag gick så braaaaaaa!!!!!! :D Hihihihihi^^ o så har jag skrivit upp mig på hopplektion på söndag! SCORE! :D
Har värsta awesome kompisen som alltid kmr me bra svar dessutom när man inte mår så bra c: Underbart ♡
Den det ä vet ja inte om den läser bloggen men puss awesome människa helt enkelt (a)
Näva saknad ♡

****

Asså ä typ skitirriterad så är ingen idé att blogga för jag vill inte säga nåt som stör nån annan så offentligt liksom :)
Ha de gött!
dålig cambild o jag ser typ galen ut haha xD

Veckans Blogg!

Okey nu har jag valt ut en fick bli två hehe^^ Det fick bli en hästrelaterad och en ej hästrelaterad :D
Veckans "hästblogg"
Veckans blogg
fick inte me hela headern på bild...
Om allt gick som de ska så ska bilderna vara länkar.. säg till annars! C:

Uppe me tuppen

Kejrå kanske inte men ä faktiskt uppe tidigt! Idag fåre la bli en rätt chill dag, leta efter nåt te pappa, fars dag imorrn you know glöm inte de! :D Kanske städa upp rummet lite... Annars bara gå runt o chilla beställa en till biljett te horse show o såint^^
Så aa uppdateringen kanske inte är bäst idag just so you know men jag tror ni överlever en dag? ;D
åhåhåhåhåhåhå Jack ♡

Svar

Antar att de va Sandras kommentar... texten är lika stor på alla bilder, tar inte bort den c:

Mer bilder :D

Okey då kommer bilderna på Sandra då! Du får säga till om jag ska ta bort nån Sandra!
hon red precis vid staketet därav att det var lite svårt att få med ena foten hehe^^
favorit...^^
Ni får ha överseende med att det är svårt att fota i ridhus..
Lite suddig I know...
Om allt gick som de ska så skare va nåt lite x-tra speciellt med tiden det här inlägget publicerades ;P

Bilder ^^

Lägger upp lite bilder i omgångar nurå c: bla från när Sandra tävlade och på min lilla vovve :')
Börjar med bilder på hunden då, blev jättefå eftersom jag sorterade bort ganska många^^
Tänkte vi kör en lätt liten grej här ni får gissa vad rasen är på honom, haha überlätt men tänkte kolla hur mycket ni läsare kan mohahaha^^ Den som säger rätt ras först får en länk :)
det är jag som tagit den sista bilden oxå men jag orkade ©-märka den men de ä fortfarande copyright på alla bilder! Du måste ha mitt tillstånd för att få använda dom om det inte är du på bilderna! :)

inga bilder

ja har inga bilder  så mina inlägg ä fät trokiga :D ja ä stavarkung. ja har inge o skriva om nej men kolla där skrev ida till mej! de måste kollas! byee

Försöker hitta.........

Försöker hitta mitt usb-minne... Går inte vidare kan jag ju säga, intressant va? Haha! Tänkte liksom försöka leka i ps lite men det funkar inte på mac så jag måste liksom föra över dom på stationära vilket är enklare sagt än gjort för jag förstår mig knappt på den längre.. haha och jag hittar inte usb-minnet!! AAAAAHHHH problem liksom!!
Well well sluta klaga Ida! Om typ 2 veckor(?) så äre horse show och jag letar fortfarande efter någon att gå med på sönagen, resultat = BAJS!
Men ska ju i alla fall gå på fredagen med Alice! Vilket är myyys (a) och på fredagen äre ju mest grejer kvar i annexet eftersom ingen har hunnit gå där än thihi^^
Och vi sitter nästan längst fram eller vi kanske satt på första raden hmm.. kmr inte ihåg^^ Men min älskade pappa fixade i alla fall det! Thiho^^
Anledningen till att det är en prick över hennes ansikte är för att hon var missnöjd med hennes ansiktsuttryck och jag vill inte lägga ut bilder på någon som känner sig obekväm med hur man ser ut på den bilden c: Det är ju ändå en offentlig blogg liksom c:

37

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay jag ä typ friiiiiiiiiisk!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Så imorrn blire skola, tro det eller ej men hellre det än må som jag har gjort o komma efter så sjukt mycke i skolan att man måste plugga igen allt i helgen typ...
Jag missar antirasist-dagen o då brukar det ju va glass! D: FML...
O Alice kan inte va me mej imorrn... hatar henne (a) well får la försöka få tid hos den där läskiga människan som fixar mina tänder o plugga igen allt I guess.
Gjorde den här på fb
‎1. Öppna Google Bildsökning
2. Skriv in ditt förnamn
3. Ladda ner den första bilden, och ladda den på Facebook
4. Så ser du ut om 20 år..
Gissa vad jag fick för blid? -.-'
fin jag är va?

Yaaaaaaaay

Alice är tillbakaaaa! :D
Kan inte alla gulliga människor kommentera hennes inlägg me idéer som hon kan skriva om? :D vore grymt! (hon har lite dålig fantasi o blir sur när jag klagar på henne men scchhh säg inte att jag har berättat det!) ;P
Lite småmisslyckad bild dåra men de var faktiskt svårt att fota där uppifrån med glasrutor och grejer... xD

im back!

jag har ääääntligen fått en data så nu kan jag blogga igen! fast vt inte vad jag ska blogga om.....
ni får ingen bild....jag ser ut som ett ****** :D

Börjar nog bli frisk

Ahkej förhoppningsvis börjar jag bli frisk nu förutom febern o illamåendet.. Jag får små raseriutbrott............... För att jag tycker att de ä cp undervisning i skolan.............. De vi ska göra som jag kan göra som inte ä med på lektionerna det går knappt att läsa och 2 eller 3 sidor av det jag ska läsa är helt jävla suddigt!! Fyfan vad irriterad jag bliiiiir!! :@ :@ :@
Kan inte nån köpa dom åt mej (a)

Uääk

Sorry dålig uppdatering... Mår illa som en gris.
Well får se om jag orkar göra nånting idag ska försöka plugga lite iaf.. Ni får liksom stå ut me att min uppdatering är kass nu ett tag..
Har inga bra bilder att visa heller sorry..

Glömde säga

Glömde säga att vi väljer ut en vinnare tills på söndag^^
Eller det kanske bara blir jag eftersom Alice inte har någon dator Dx
:D

Veckans Blogg!

OKEY KOM IGEN NU!! NU HAR VI VECKANS BLOGG HÄR!!
KOMMENTERA OCH SE TILL ATT DU INTE GLÖMMER ATT SKRIVA IN DIN BLOGGADRESS SÅ ÄR DU MED OCH TÄVLAR OM ATT BLI VECKANS BLOGG!! VINNAREN FÅR EN LÄNK HÄR PÅ BLOGGEN!
Så nu får vi se om ni vill vara med!! :D
/Galna riders

Aau

Oops glömde typ blogga.. Men de blir så när man är sjuk liksom.. Finns inget att blogga om o jag försöker hitta nån mer som kan blogga här... Men det är liksom inte så lätt D: Måste vara nån som orkar blogga och som är i alla fall lite som mig och Alice och hästintresset måste finnas där också...
Well finns inge mer att säga jag ä übertrött trots att jag har gått runt o halvsovit hela dagen..

Yaaay

Tackar o bockar^^ Haha blev inte så många efter att jag hade rensat dom hehe^^ Min självkritik (a)

Sorryy

Asså bloggstatistiken ökar o jag bloggar inte.. :( Känns ju sådär asså... Men aa typ första gången jag kände mig peppad för att komma till skolan o typ kämpa mig igenom sista terminen... Va tror ni händer då? Jo jag har fucking feber! FML! Blä blä blä o åter igen. BLÄ!
Funderar på att göra en önske lista till julen nurå^^ ändå inte så långt kvar :D det är typ det enda positiva med vintern.. JULAFTON^^ Så sjukt skönt att snön inte kommit än hihi^^ Fatta förra året nu vare SNÖ ute!
Well får la ladda upp en bild från igår då!
Asså aa bilderna från igår blev inte superbra men men ^^

Haha

Haha på mig? Du bara MÅSTE visa den imorrn xD

Måste tipsa asså

Asså hittade en sida via en blogg som en brud som kallas för typ Keela driver, om en plåsterhemsida^^ Sjuökt söta plåster måste jag erkänna!!! Funderar starkt på att beställa hem några gulliga plåster det är liksom bra att ha hihi^^ Spec som jag som kan få sår het plötsligt utan att veta vad jag har gjort.. xD http://www.roligaplaster.se/
Tröstisar hur gulligt liksom? Luddiga plåster^^hih
Om allt gick som de ska ska även bilden va länkad xD

For Linnea

Jag ä typ 170,4cm............. D:
Hihi btw älskar när ni kommenterar och frågar saker och självklart ska ni få svar på era frågor liksom!! c:

Jag slutar.

Okey kan berätta att jag kommer sluta blogga. Elr aa om jag kan vill säga hehe^^ ska starta egen blogg för Alice verkar skita totalt i bloggen fast jag ber henne blogga o nu orkar jag inte mer o fett drygt o blogga alone på en blogg me bloggnamn för fler.. Aja fortsätter här tills jag har en ny...
Jag har noll idéer på bloggnamn... Har ni några idéer? höh^^
-
Funderar på att gå tillbaka till min gamla blogg... Men aa asså vet inte än.. Får se som sagt måste fixa header och sånt så fortsätt här tills länken till ny blogg kommer :D
Hoppas ni alla mår awesome o bloggstatistiken går UPPÅÅÅÅÅÅT hihi Love you guys!
Hahaha jag o Anna låg på golvet o garva så ser jag mej själv i spegeln o typ skriker "ANNA JAG SER MEJ SJÄLV MELLAN BENEN!!" Haha lmfao skoja inte om att vi garva xD

Jag ä FÖR lång..

Jag vill så ha dom här men jag ä liksom redan FÖR lång o dom kostar typ 1600... :( men men vem vet^^

heh

Haha vadå jag ä sämst på att blogga? xD men har faktiskt haft kompisar här som jag träffar sällan så ville lägga tid på dom ♡ Och idag så har jag varit iväg o tävlat o hållt på så det har liksom inte funnits tid... Men imorrn ska jag med Sandra hon ska tävla o Fanny tävlar oxå då så kanske blir lite bilder dåra^^ Funderar även på att dra te VMRK på söndag näre är dressyrtävlingar.. c:
kan ju berätta om idag då! Träningstävling på VMRK fett kuligt! Gick super!
På framridningen kunde jag ha tänkt mer på mina ben och händer och sits dock...
Och inne i programmet kunde jag ha gjort bättre vägar o haft bättre sits! Han kändes lite småspänd i början när vi kom in i ridhuset med massa spegla och sånt som han inte är van vid pluttihesten :') Men det släppte sen.
Var nöjd efter ritten eftersom vi kom runt och han tramsade sig INGENTING! trodde vi skulle sluta på typ 54% pga mina vägar... Men domaren tyckte annorlunda... 57,03%!!!! Då blev jag ju ännu nöjdare!
Dessutom kom vi 5a av 11 starter^^
jaa ni ser ju hur framåtlutad jag är...
måste slappna av i knäna, vrida om handen o räta på mig. Fast helt ärligt äre lite jobbigt med ridbyxor som man knappt kommer ner i sadeln med och som är så sjukt äckligt jävla stela! MÅSTE köpa nya. Min sits o allt förstör verkligen för mig omöjligt att jobba honom och med ridbyxorna ännu värre för då blir jag irriterad på det.. Så aa nya ridbyxor är ett måste.
Hoppas ni har det bra! Nån läsare som ska tävla på Siggesta imorgon? c:

dåliaga

ni är dåliga på att kommentera! skriv en kommentar om vad ni vill att vi ska skriva om! fick heller inge svar om vad personen som skickade:

menade....men kul att vi fick en kommentar då allafall ;D
image description

Vilken ä bäst?

Okey ni får ett LITET smakprov från idag.. haha nu har ni fått 2 smakprov men ingen bildbomb xD men vi tar de sen nångång (a) Men jag behöver eran hjälp vilken bild som är bäst..
med blixt
utan blixt

hos syssling, i stallet

på tomten, eller jah vetifan? tidsinställt (y) eftersom att jag kommer vara hos syssling några dagar kommer jag nog inte ha så mycket tid att blogga. vi kommer vara mest i stallet osv. därför sitter jag och skriver massa tidsinställda bara för att jag är såååå söt! håller ni inte med? ;)
tjockisponny (y)

SEGAR SÖNDER

Blogg.se segar sönder så alla vet -.-' Ska iaf ut te stallet, tar med mig hunden och kameran och ska GÅ hem från stallet! Det är faktiskt långt O: Tro mig jag kmr typ dö xD
Aja ni får ingen bild nu för de segar så mycket ha de gött poss

GRATTIS!

idag fyller sara och min kusin år. grattis grattis!

RSS 2.0